Een middelbare steinerschool in Aalst

1000 keer 100 euro voor de Middelbare Steinerschool Aalst...

Op 1 september 2017 zwaait de schoolpoort van de Middelbare Steinerschool Aalst voor de eerste keer open. Dan trappen we af met een zevende klas (een eerste middelbaar in het reguliere onderwijs) met vierentwintig enthousiaste leerlingen. Tussen nu en 2022 wordt stapsgewijs een volledig door de overheid erkend middelbaar (ASO) uitgebouwd.

Jouw steun is nodig

Het steineronderwijs wordt dan wel erkend en gesubsidieerd door de overheid, om alle kosten te dekken is er veel meer nodig. Wist je bijvoorbeeld dat scholen slechts overheidsmiddelen krijgen op grond van het aantal leerlingen tijdens het voorgaande schooljaar? Dat betekent onder meer dat we de kosten (lonen van leraars en ondersteunend personeel, lesmateriaal, schoolbanken en sportinfrastructuur…) voor het eerste schooljaar van de zevende klas helemaal zelf moeten dragen. Ook de nieuwe klaslokalen, die binnenkort op ons terrein zullen verrijzen, financieren we voorlopig met eigen middelen.

Gelukkig hebben we een gezond financieel plan.

1000 keer 100 euro

Dat is precies het bedrag dat we nog nodig hebben voor 2017-2018. 100 000 euro bijeenkrijgen!? Een huzarenstukje, maar met jouw steun lukt dat!

Vinden we duizend mensen die elk honderd euro geven – dat is een jaar lang 8,3 euro per maand – dan is de klus zo geklaard. Op onze virtuele geboortelijst vind je heel wat zaken die we nodig hebben. Zo heb je een richtbedrag en weet je meteen ook waar je geld aan besteed wordt. En ja hoor, natuurlijk is elke bijdrage welkom. Vele kleintjes maken één groot.

Steun je onze school liever met een regelmatige bijdrage? Dat kan ook! Dan word je meter of peter (deze steun verloopt niet via yeee-haaa, klik hier voor meer info voor peterschap). 

Delen met velen!

Geef dit unieke project een vliegende start en draag vandaag nog je steentje bij. Deel dit bericht ook met je vrienden en iedereen die je warm kan maken voor ons project. Meebouwen aan een mooie toekomst voor enthousiaste jonge mensen, is dat niet onbetaalbaar?

Steineronderwijs? 

De steinerpedagogie beoogt de breedst mogelijke vorming en wil jonge mensen opleiden tot vrije en zelfbewuste individuen die in staat zijn om, vanuit zichzelf, iets nieuws en verfrissends aan onze samenleving toe te  voegen.

Ons lesprogramma is uniek omdat het niet leidt tot een specifiek vakdiploma (Latijn-Wiskunde, Moderne Talen enz.). Alles is erop gericht om leerlingen niet in een keurslijf te dwingen en zelf vrij een weloverwogen studie- of beroepskeuze te laten maken. Zo zorgen we dat ze werkelijk worden wie ze in de kern al zijn. Daarom zet onze pedagogie sterk in op een brede persoonlijkheidsontwikkeling, kritische zin, zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Steinerscholen hebben eigen eindtermen, leerplannen en –doelstellingen die erkend zijn door het ministerie van Onderwijs en ontvangen overheidssubsidies. Ons onderwijs heeft niet alleen aandacht voor de klassieke “kennisvakken”, er wordt ook een waaier van kunstzinnige en ambachtelijke vakken aangeboden (houtbewerking en techniek, tuinbouw, handwerk…). Een ASO-steinerdiploma bereidt voor op het hoger onderwijs en je kan er alle richtingen mee uit. Meer weten? www.steinerscholen.be.

Middelbare Steinerschool Aalst in de media

Onze streek krijgt voor het eerst een middelbare steinerschool

Middelbare steinerschool in Aalst komt er

Ouders kamperen voor inschrijving aan steinerschool in Aalst


 

04-09-2017 - Drie keer feest

Aan de Affligemdreef is het stof van onze opening ondertussen gaan liggen. Wat een feest was het! Kon u er niet bij zijn? Jammer, maar geen nood, wij brengen u verslag!

Drie keer feest in Aalst
Op zaterdagnamiddag 2 september opende onze middelbare school feestelijk haar  deuren. De Middelbare Steinerschool Aalst Michaëli wordt de achtste vestiging onder de koepel van de Middelbare Steinerschool Vlaanderen (MSV) en (hoeft het nog gezegd) zal tussen nu en 2022 uitgroeien tot een volwaardige middelbare ASO-school. Vanaf nu kunnen onze leerlingen op dezelfde campus hun volledige schoolloopbaan steineronderwijs genieten.

De geboorte van de nieuwe middelbare school valt ook samen met de dertigste verjaardag van de Middelbare Steinerschool Vlaanderen.  Alle vestigingen zullen MSV dit schooljaar daarvoor in de bloemetjes zetten. Als jongste telg in de familie kreeg Aalst de eer om als eerste aan de beurt te komen.

Meer dan één reden om te feesten dus, ook al omdat het de bedoeling was om samen met alle vrienden en sympathisanten officieel te klinken op het kersverse project.

We stelden een goedgevuld feestprogramma op.

Woord, muziek en dans op het programma
In zijn welkomstwoord prees Tim De Backer de energie en daadkracht van het pioniersteam en de steun van een enthousiaste groep ouders en leerkrachten. Het nieuwe leerkrachtenteam staat bovendien onder leiding van Guus Antonie, die gepokt en gemazeld is in het steineronderwijs. "Ik ben gerustgesteld. Dit komt goed", aldus De Backer, die pedagogisch gevolmachtigde is voor Aalst. 

Pedagogisch MSV-directeur Paul Buyck sloot zich daarbij aan en wees op de wervende kracht en het unieke karakter van de steinerpedagogie. Die dreigt in het gedrang te komen door het politieke debat rond de nieuwe eindtermen. Buyck stipt aan dat vooraanstaande onderwijsexperts zoals Gert Biesta aanraden om "het lesgeven terug te geven aan het onderwijs zelf". Dat betekent: meer (onderwijs)vrijheid geven. Het steineronderwijs moet de uitdaging aangaan om die vrijheid"waarborg voor de ziel van haar pedagogie" te vrijwaren en haar stem door te laten klinken in het eindtermendebat.

Het officiële gedeelte werd afgerond door oud-docent en pedagoog Marcel De Leuw, die toespitste op het belang van het onderwijs om kinderen en jongeren op te voeden tot vrije, zelfstandige individuen. Het steineronderwijs moet ervoor zorgen dat het denken, voelen en willen in perfecte harmonie zijn, opdat ze de uitdagingen van de toekomst aankunnen.
Geen feest zonder muziek en dans! De feestnamiddag werd ingeluid door de Koninklijke Harmonie de Dendergalm die de genodigden naar de nieuwe klaslokalen begeleidde. De initiatieles Lindy Hop bracht heel wat feestvierders op de dansvloer. Daarvoor strikten we Geneviève van Apollo Swing, zelf ouder van een zevendeklasser in Leuven. Na afloop werd het feest verder opgeluisterd door het huisorkest van de school,"De Scheve Noot".

Kortom, een geweldige namiddag die de toon gezet heeft voor een fantastisch schooljaar. En dat alles onder een stralende zon!

Nieuwe lokalen
Bij een nieuwe school horen ook nieuwe lokalen. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar dankzij de onvermoeibare inzet  van de ouders en de initiatiefgroep, werden in een mum van tijd en op de valreep mobiele klasunits geplaatst, ingericht en bemeubeld (Laatste Nieuws, 4 september 2017). Het nieuwe klaslokaal met de ergonomische zit-statafels en het houtatelier met massieve houten werkbanken zijn een lust voor het oog.

Je kan ze ook bezoeken tijdens de volgende activiteiten van onze Steinerschool. Prik alvast 25 november, want dan wordt de jaarlijkse geschenkenbeurs georganiseerd. Die zal nog groter zijn dan voorheen, want ook de middelbare school doet mee!

 

01-08-2017 - Feest met ons mee!

Nog één maand en dan opent onze nieuwe school! Bergen werk zijn verzet en het resultaat staat als een huis: we hebben een puik lerarenteam, een volle zevende klas met vierentwintig
enthousiaste leerlingen en binnenkort worden de tijdelijke lokalen neergepoot. We zijn er klaar voor (of toch bijna)!

We kijken nu al uit naar de opening van het nieuwe schooljaar op 2 september. Dan is het feest! Met toeters en bellen openen we de deuren en knippen we op gepaste wijze het lintje door. 

We verklappen je nog niet alles, maar we hebben een bescheiden feestprogramma met muziek en dans in elkaar gebokst. En we hebben goed nieuws voor jou: je bent uitgenodigd!
Niet alleen omdat we blij zijn met de geboorte van onze nieuwe school, maar ook en vooral om jullie te danken voor jullie steun tijdens het afgelopen jaar.

 

Waar?

Affligemdreef 71, 9300 Aalst

 

Wanneer?

Vanaf 13u30 tot 19u

 

Laat ons per mail weten dat je komt en met hoeveel: middelbaar@steinerschoolaalst.be

Tags

School

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.


Fran & Tim D'Hooghe - De Backer

Nog 999 keer 100 euro te gaan! ;-)
Gedoneerd : 31-05-2017, 21:45:54
€ 100,00

Anoniem

Go Steiner, gooooo!!
Gedoneerd : 31-05-2017, 21:57:49
€ 100,00

Steven en Kaat Covemaeker - Nelles

Hard werk mag beloond worden! Goed bezig allemaal!
Gedoneerd : 01-06-2017, 10:31:15
€ 100,00

Andre De Cock

Veel succes met het project !
Gedoneerd : 01-06-2017, 10:49:34
€ 100,00

Stijn en Cloë Teysen-Mannaert

Whoehoeoeoeoeoe!!! De trein is vertrokken!
Gedoneerd : 01-06-2017, 11:34:09
€ 100,00

Anoniem

een leuke school in een prachtige omgeving, wat wil je nog meer voor je kinderen
Gedoneerd : 01-06-2017, 11:41:46
€ 100,00

Laura Schulpen

alvast eentje meer op weg naar de 1000
Gedoneerd : 01-06-2017, 13:52:47
€ 100,00

Raf Oosterlinck

geschiedenis wordt geschreven, ik kom dan wel naar het 25-jarig jubileum!
Gedoneerd : 01-06-2017, 14:40:37
€ 100,00

Familie De Prins

Voor een klein stukje speelplaats ;-)
Gedoneerd : 01-06-2017, 18:41:25
€ 100,00

Wim Mertens

We gaan ervoor!
Gedoneerd : 01-06-2017, 20:44:42
€ 100,00

Karel en Lieve Op De Beéck - Daem

We gaan ervoor!!!!!
Gedoneerd : 02-06-2017, 07:42:50
€ 100,00

Frank en Vicky Stevens-De Wolf

Met zo'n gedreven mensen achter dit project moet het lukken! Veel succes!!!
Gedoneerd : 02-06-2017, 08:13:00
€ 100,00

Klaire Barbiers

... nog eentje meer op weg naar de 1000!
Gedoneerd : 02-06-2017, 10:07:40
€ 100,00

Rob en Gerda Van Bezouwen - van Malderen

Wij geloven in dit prachtige project waar onze zoon mee een pionier mag zijn !
Gedoneerd : 02-06-2017, 16:55:19
€ 100,00

Karel van der Hoeff

Het gaat vooruit ! ! !
Gedoneerd : 02-06-2017, 18:17:39
€ 100,00

Marie-Christine Herremans

Ik wens jullie heel veel succes met de verwezenlijking van jullie nieuw project. Groetjes van de oma van Yalina
Gedoneerd : 02-06-2017, 18:43:13
€ 100,00

Patricia van der Molen van der Hoeff

Goede moed
Gedoneerd : 02-06-2017, 18:55:47
€ 100,00

Kim Brodeoux

Met graagte, voor zo'n mooi project!
Gedoneerd : 02-06-2017, 19:33:53
€ 100,00

Patrick Matthieu

Weir Steiner-en eir à volontei ...
Gedoneerd : 02-06-2017, 20:55:38
€ 100,00

Ann Heyvaert

succes met dit voor jullie belangrijk project, we duimen ervoor!
Gedoneerd : 02-06-2017, 21:03:19
€ 100,00

Jordi en Eva De Coster-Rossignol

That's one small step for man, one gigant leap for mankind.... (voor de middelbare school dan toch.)
Gedoneerd : 03-06-2017, 05:19:11
€ 100,00

Elke Bijl

Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme om dit te verwezenlijken. Doe zo voort !
Gedoneerd : 03-06-2017, 06:48:51
€ 100,00

Liesbeth Van hoorick

Succes!!
Gedoneerd : 03-06-2017, 12:55:08
€ 100,00

Jorka Buntinx

Goed besteed!
Gedoneerd : 03-06-2017, 17:43:01
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 03-06-2017, 19:42:11
€ 1 000,00

Geert en Sarah Goedertier Slock

Succes en goed moed !
Gedoneerd : 04-06-2017, 08:28:07
€ 100,00

Veerle Van Cromphaut

Alle beetjes helpen!
Gedoneerd : 04-06-2017, 09:11:04
€ 100,00

Anoniem

veel succes !
Gedoneerd : 05-06-2017, 10:20:38
€ 40,00

Karel De Pelsmaeker

Een kleine bouwsteen voor dit prachtig initiatief
Gedoneerd : 05-06-2017, 17:55:13
€ 100,00

Jan François

Het gaat verbazend goed vooruit!
Gedoneerd : 06-06-2017, 11:16:58
€ 100,00

Elke en Robin Schouppe -Van den Breen

Om onze kinderen een mooie toekomst te bezorgen op een fantastische school!
Gedoneerd : 06-06-2017, 12:19:14
€ 100,00

Luc DHooghe

Bravo voor het initiatief
Gedoneerd : 06-06-2017, 15:57:25
€ 100,00

Lieve Maesschalck

Gedoneerd : 06-06-2017, 15:58:21
€ 100,00

piet de bisschop

goede vaart en veel energie gewenst !
Gedoneerd : 06-06-2017, 16:32:28
€ 100,00

Anoniem

Veel succes -
Gedoneerd : 06-06-2017, 19:39:11
€ 250,00

Ad en Linda van der Hoeff

Succes ! Groet Ome Ad en Linda
Gedoneerd : 06-06-2017, 20:08:29
€ 100,00

Bart en els Peeters-valcke

Omdat we er helemaal in geloven!
Gedoneerd : 07-06-2017, 09:51:47
€ 100,00

Kristof & Veerle Nica-Van Caekenberge

We gaan ervoor! Succes aan het volledige team en de pioniersleerlingen.
Gedoneerd : 07-06-2017, 10:43:31
€ 100,00

Anoniem

succes met jullie ambitieus project!
Gedoneerd : 07-06-2017, 15:45:29
€ 50,00

Isabelle Eylenbosch

Thumbs up!
Gedoneerd : 07-06-2017, 21:08:52
€ 100,00

Daniel Dumortier

Jullie zijn fantastisch!
Gedoneerd : 08-06-2017, 06:33:09
€ 100,00

Kim De Ridder

go go go! veel succes!
Gedoneerd : 08-06-2017, 12:09:15
€ 100,00

Anoniem

Veel succes!!
Gedoneerd : 08-06-2017, 12:16:46
€ 100,00

Pierre en Agnes Herremans-Knippenberg

Bompa en bompa van Yalina wensen jullie heel veel succes met jullie project.
Gedoneerd : 08-06-2017, 14:10:46
€ 100,00

Peter Houtbewerking Steenhout bvba

Veel succes!
Gedoneerd : 08-06-2017, 18:42:47
€ 100,00

Geert Lammens

Mooi initiatief om kinderen te begeleiden - we wensen jullie alle succes!
Gedoneerd : 09-06-2017, 02:22:54
€ 100,00

Bernard De Wreede

Proficiat en veel succes!
Gedoneerd : 09-06-2017, 08:06:09
€ 300,00

Ineke Verschueren

Uit respect voor jullie inzet en enthousiasme ! Succes !
Gedoneerd : 09-06-2017, 08:40:36
€ 50,00

Steven en Anouchka Steps - Van Nuffel

Voor veel bomen en bloemetjes.
Gedoneerd : 09-06-2017, 10:19:52
€ 100,00

Maggie Mantei

Gogogo! Wij geloven erin & Aaïsja wil héél graag ook een Steiner middelbare leerlinge worden :-)
Gedoneerd : 09-06-2017, 11:37:24
€ 100,00

Marc en Geertrui Weemaes - Van Liedekerke

Zo...weer een stapje dichter naar de start van het eerste schooljaar! Veel succes!
Gedoneerd : 09-06-2017, 14:37:48
€ 100,00

Johan Lowette

Go fot it!! Succes. ????
Gedoneerd : 09-06-2017, 17:18:33
€ 100,00

Isabel en Joni De Backer - Van der Kelen

We geloven in jullie! Veel succes! Onze steun heb je alvast!
Gedoneerd : 09-06-2017, 18:44:46
€ 100,00

Arthur Fam Stassijns

Stap voor stap, voetje voor voetje, samen komen we er!
Gedoneerd : 09-06-2017, 18:46:59
€ 250,00

Pauline Fam Stassijns

Dankbaar voor het jullie inzet en enthousiasme dragen wij graag een steentje, of een stoeltje, of een bankje, ... bij ;0)
Gedoneerd : 09-06-2017, 18:49:27
€ 250,00

alexandra bruyninckx

elke euro waard!!
Gedoneerd : 10-06-2017, 09:34:32
€ 100,00

Geert en Veerle d'hondt

Gedoneerd : 10-06-2017, 11:30:12
€ 100,00

Reinhilde Deboutte

Succes ermee!
Gedoneerd : 10-06-2017, 14:28:15
€ 100,00

Nathalie LAMBERT

Bank overschrijving? Check! Ik steun die project elke maand met 15 euro. Tot..... :-) Succès!! Nathalie
Gedoneerd : 11-06-2017, 13:20:05
€ 15,00

Anoniem

Gedoneerd : 11-06-2017, 16:23:56
€ 100,00

Joris Van Den Bossche

Weer een klein steentje voor jullie mooie schoolproject. Succes ermee!
Gedoneerd : 11-06-2017, 20:15:22
€ 25,00

Anoniem

Gedoneerd : 12-06-2017, 07:09:12
€ 100,00

Johan en Goedele De Waele - Van Liedekerke

Een mooi initiatief waar nog heel wat jongeren mooie schooljaren zullen beleven.
Gedoneerd : 12-06-2017, 07:46:05
€ 100,00

Vermeulen - Van den Bussche Kris en Lieve

Succes !
Gedoneerd : 12-06-2017, 10:41:56
€ 100,00

Herman Van Van Hoorick

Voor Lena en alle anderen
Gedoneerd : 12-06-2017, 14:14:22
€ 100,00

Christophe en Daisy Thaeter

Hartelijk dank voor het initiatief en al het werk en brainstorming dat het gevraagd heeft! Chapeau!
Gedoneerd : 12-06-2017, 20:04:01
€ 200,00

jos mattens

Succes mag na zoveel inzet !!!
Gedoneerd : 13-06-2017, 08:27:21
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 13-06-2017, 08:52:32
€ 100,00

peter,inge, aukje & Jitse dierickx

veel succes met de opstart
Gedoneerd : 13-06-2017, 17:42:05
€ 100,00

Riet Lombaert

Gedoneerd : 13-06-2017, 20:04:04
€ 100,00

Koen En Ilse De Maesschalck - Servé

We wensen jullie de realisatie van dit mooie project toe
Gedoneerd : 14-06-2017, 17:21:44
€ 60,00

Steven Mannaert

Veel succes!
Gedoneerd : 14-06-2017, 19:35:50
€ 100,00

Gunter - Gerlinde De Leeuw - Verstappen

Lang leve Michaëli. Proficiat en veel succes!
Gedoneerd : 14-06-2017, 20:19:24
€ 100,00

Roger en Machteld Oosterlinck-Callaert

Succes gewenst met dit waardevol project
Gedoneerd : 15-06-2017, 08:33:35
€ 100,00

Roger en Edith Verschueren - D'Hooghe

Gedoneerd : 15-06-2017, 15:03:59
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 15-06-2017, 15:04:47
€ 500,00

Verbeken - Sienaert Jimmy-Joke

Een kleine bijdrage voor een groot project: een fantastische school voor onze kindjes ,ook na de leeftijd van 13 jaar! Super !
Gedoneerd : 15-06-2017, 18:26:11
€ 100,00

véronique van outrive

Veel Licht en stromende energie om de kracht van de start een duwtje te geven:)Blijven vertrouwen hé!!!! T komt allemaal in orde!!!
Gedoneerd : 16-06-2017, 07:50:33
€ 200,00

Anoniem

Gedoneerd : 16-06-2017, 08:42:55
€ 100,00

Frederik D'Hooghe

Toitoitoi
Gedoneerd : 16-06-2017, 20:22:43
€ 50,00

Andrikos en Mirjam Chaniotis-Verborg

Moge weinig vaten gevuld worden en veel vuren ontstoken. Succes !
Gedoneerd : 17-06-2017, 11:33:41
€ 100,00

Joost De Four

We zullen een pint en een GT minder drinken... Waardevolle enthousiaste plannen steunen we met veel plezier. Succes !
Gedoneerd : 17-06-2017, 15:56:50
€ 125,00

Peelemanshof - vakantiewoning 17p. - Haaltert

Schitterend! Eindelijk een boost voor de wijde omgeving mbt de ontwikkeling van kinderen op mensenmaat. Hoofd, Hart, Handen! Maar eerst de centen :-)
Gedoneerd : 17-06-2017, 18:28:07
€ 200,00

Elke en Geert D'hoore

Succes aan juf Gerlinde bij deze nieuwe stap !
Gedoneerd : 17-06-2017, 21:40:31
€ 50,00

Annie Vandaele

Met alle sympathie
Gedoneerd : 18-06-2017, 19:04:02
€ 100,00

Theodoor Mertens

Gedoneerd : 19-06-2017, 08:17:51
€ 200,00

Mannaert Jo

Oma en opa van Marie-Lou wensen jullie veel succes
Gedoneerd : 19-06-2017, 13:25:49
€ 100,00

Mia De Lathouwers

Succes met jullie prachtige school!
Gedoneerd : 19-06-2017, 16:47:41
€ 50,00

Peter De maere

Veel succes met de start, de toekomst ligt in jullie handen!
Gedoneerd : 20-06-2017, 06:12:18
€ 125,00

Anoniem

Succes!
Gedoneerd : 20-06-2017, 06:58:53
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 20-06-2017, 06:59:25
€ 50,00

Robin Rubbrecht

Gedoneerd : 20-06-2017, 12:24:37
€ 50,00

Tom Fox

Gedoneerd : 21-06-2017, 11:30:06
€ 100,00

Talah Deneckere

Leve de steinerschool! Veel succes
Gedoneerd : 21-06-2017, 20:47:10
€ 250,00

Sonia en Luc Fischer - De Loose

voor de toekomst!
Gedoneerd : 22-06-2017, 04:46:36
€ 100,00

Anoniem

Een steuntje in de rug!
Gedoneerd : 22-06-2017, 09:58:15
€ 100,00

Lisette Mertens

Veel succes en dank aan de inzetters!
Gedoneerd : 23-06-2017, 09:38:06
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 23-06-2017, 19:01:07
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 23-06-2017, 19:02:40
€ 50,00

Familie Coussement - Daem

We duimen!
Gedoneerd : 23-06-2017, 19:03:51
€ 68,00

Annelies Sarens

Succes!!!
Gedoneerd : 24-06-2017, 08:50:35
€ 100,00

Jutta De Moor

Een steentje erbij...
Gedoneerd : 25-06-2017, 19:10:12
€ 100,00

Tineke De Bie

Op naar de 200 donaties!
Gedoneerd : 27-06-2017, 07:49:07
€ 100,00

Anoniem

Voor een schoolbord!!!
Gedoneerd : 27-06-2017, 08:10:30
€ 1 000,00

Andree en Rudy Rossignol-Demesmaeker

memeeke en pepeeke ondersteunen de toekomst van hun kleinkinderen
Gedoneerd : 27-06-2017, 15:14:55
€ 65,00

Evert D'Hooghe

Gedoneerd : 28-06-2017, 07:20:11
€ 100,00

Gert Van Driessche

Gedoneerd : 28-06-2017, 07:20:40
€ 50,00

Guido Blancquaert

Succes!!
Gedoneerd : 28-06-2017, 07:58:04
€ 10,00

YOLANDE MAES

Proficiat en veel succes !!
Gedoneerd : 28-06-2017, 11:43:03
€ 100,00

Nena, Emi, Nathalie en Gerrit Michiels

Wij schrijven ons al in voor voor 2024! Nena en Emi
Gedoneerd : 28-06-2017, 14:27:42
€ 100,00

Lieve en Wim De Geyter - Van den Bossche

Ook wij van de Bende van Wim steunen jullie project! Go for it. Lieve en Wim
Gedoneerd : 28-06-2017, 17:02:12
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 29-06-2017, 07:05:05
€ 500,00

Etienne en Marleen Keppens Van Neck

veel succes
Gedoneerd : 29-06-2017, 12:49:46
€ 100,00

Lisa Houtman

Veel succes!
Gedoneerd : 29-06-2017, 14:24:27
€ 107,00

Leesgroep Nachtergaele

Wij wensen jullie heel veel succes en zijn dankbaar dit te mogen steunen.
Gedoneerd : 30-06-2017, 16:15:19
€ 100,00

Marijke Daem

Het ga jullie goed, succes.
Gedoneerd : 01-07-2017, 12:03:15
€ 100,00

Anoniem

Veel succes gewenst met dit prachtig project!!
Gedoneerd : 02-07-2017, 16:03:18
€ 100,00

Beatrijs Daem

Fijne tocht...succes
Gedoneerd : 02-07-2017, 17:37:40
€ 100,00

Anoniem

Werken voor onze kinderen is investeren in de toekomst van ons volk. Veel succes!!!
Gedoneerd : 02-07-2017, 17:56:51
€ 100,00

Leen Baetens

Samen staan we sterk! Heel veel succes met het project!
Gedoneerd : 02-07-2017, 21:21:56
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 03-07-2017, 06:53:08
€ 50,00

Anoniem

Gedoneerd : 04-07-2017, 05:58:26
€ 500,00

Zesde Klas

De overschot van onze weekendpot: wel besteed!
Gedoneerd : 04-07-2017, 06:00:23
€ 40,00

Anoniem

Gedoneerd : 04-07-2017, 11:36:30
€ 50,00

Marjolein Brusse

twee steentjes van Ash en Alder, veel succes! Kevin en Marjolein
Gedoneerd : 05-07-2017, 08:17:28
€ 200,00

Klaas Op De Beéck

Gedoneerd : 06-07-2017, 08:34:14
€ 100,00

Cieltje Van Achter

Gogogo! Veel succes!
Gedoneerd : 06-07-2017, 09:10:00
€ 100,00

Katrien Van de Casteele

Gedoneerd : 06-07-2017, 12:52:10
€ 100,00

Vera Gypens

Succes met jullie project!
Gedoneerd : 07-07-2017, 06:39:25
€ 50,00

Anoniem

Gedoneerd : 07-07-2017, 07:35:10
€ 1 000,00

Anoniem

Gedoneerd : 08-07-2017, 06:55:32
€ 75,00

Anoniem

Gedoneerd : 08-07-2017, 06:57:39
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 08-07-2017, 06:58:19
€ 25,00

Anoniem

Gedoneerd : 10-07-2017, 13:28:58
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 11-07-2017, 07:42:47
€ 100,00

Jan & Diana De Lathouwers - Nica

Voor een beloftevolle toekomst
Gedoneerd : 13-07-2017, 11:52:04
€ 40,00

Jurgen Doom

Gedoneerd : 14-07-2017, 07:34:49
€ 100,00

Elke en Jan Mertens-De Witte

Uit sympathie!
Gedoneerd : 15-07-2017, 10:53:10
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 18-07-2017, 10:09:47
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 18-07-2017, 17:35:39
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 19-07-2017, 07:25:08
€ 50,00

Eleonora Van den Branden

Gedoneerd : 26-07-2017, 07:49:37
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 26-07-2017, 07:49:54
€ 50,00

Anoniem

Gedoneerd : 26-07-2017, 07:50:08
€ 60,00

Valentina Vermeersch Chica

Veel succes toegewenst met dit prachtig initiatief, en wat een mooie fundering voor heel veel toekomstige kinderen!!!
Gedoneerd : 27-07-2017, 09:18:06
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 31-07-2017, 11:07:43
€ 300,00

Familie Van Brempt

succes!
Gedoneerd : 31-07-2017, 12:19:56
€ 250,00

Anoniem

Success
Gedoneerd : 31-07-2017, 16:48:38
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 02-08-2017, 15:30:26
€ 15,00

Familie De Leeuw - Daem

Gedoneerd : 02-08-2017, 15:31:00
€ 100,00

Marie-Rose Nevens

'Het beekje dat naar de zee stroomt, de boom die naar de wolken reikt, alles wat groot wordt begint klein. - Kris Gelaude' Tante Roos
Gedoneerd : 03-08-2017, 11:38:10
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 08-08-2017, 06:06:15
€ 250,00

Anoniem

Gedoneerd : 08-08-2017, 06:06:29
€ 250,00

Anoniem

Gedoneerd : 10-08-2017, 06:49:04
€ 50,00

Steve Van der Biest

Uit het oog maar niet uit het hart... Els, Steve, Thomas en Febe
Gedoneerd : 10-08-2017, 09:37:40
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 11-08-2017, 18:09:16
€ 75,00

lou de baerdemaeker

graag een steentje of een een plank voor een toffe school voor Lena
Gedoneerd : 13-08-2017, 11:42:20
€ 150,00

André & Jo Beke - Maesschalck

Gedoneerd : 13-08-2017, 11:57:51
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 16-08-2017, 18:04:19
€ 50,00

Familie Barbé - Depontieu

Veel succes met dit schitterend project
Gedoneerd : 23-08-2017, 19:25:28
€ 250,00

Jan & Hilde Van Driessche - D'Hooghe

Alle succes!
Gedoneerd : 25-08-2017, 15:07:40
€ 150,00

D'hondt - Haegeman Hugo - Betty

Veel succes met de nieuwe school, de grootouders van Stan D'hondt
Gedoneerd : 28-08-2017, 07:18:02
€ 100,00

Koen en magda Depontieu

Maak er een spetterend leuk jaar van!
Gedoneerd : 29-08-2017, 08:01:18
€ 100,00

De Kleine Johannes VZW De Kleine Johannes VZW

Hallo iedereen, Hiermee steunen we jullie project voor een mooie toekomst voor onze kinderen ! De Kleine Johannes VZW
Gedoneerd : 31-08-2017, 16:53:08
€ 200,00

gerrit & kathleen mertens - de bisschop

alle kleine beetjes helpen veel succes en een fantastische start !
Gedoneerd : 31-08-2017, 20:02:45
€ 100,00

Steven De Mesmaeker

Een droom is werkelijkheid geworden, laat deze school groeien en bloeien....Veel succes!
Gedoneerd : 01-09-2017, 16:22:07
€ 200,00

Anoniem

Gedoneerd : 04-09-2017, 17:31:06
€ 100,00

Anoniem

Gedoneerd : 04-09-2017, 17:33:22
€ 100,00

marcel de leuw

Gedoneerd : 10-09-2017, 16:41:55
€ 100,00

Filip Bronchart

Voor kinders die mogen speels opgroeien en zich ontwikkelen tot volwassen mannen en vrouwen!
Gedoneerd : 11-09-2017, 17:39:39
€ 100,00

Annemie Van de Casteele

Gedoneerd : 15-09-2017, 14:00:15
€ 500,00

Virginia Gomez Onate

Happy 50 birthday Han and Ellen from the MACS team
Gedoneerd : 29-09-2017, 20:25:03
€ 90,00

Guido & Chris De Cock - Persoons

Gedoneerd : 03-10-2017, 17:42:07
€ 100,00

johan D'hoe

gift van oma en opa voor de school van Aukje en Jitse Dierickx
Gedoneerd : 16-10-2017, 12:56:05
€ 100,00

Anoniem

Na een goede start nu door naar het volgende schooljaar:)) !! Mazzel tof!!
Gedoneerd : 09-11-2017, 09:17:18
€ 100,00

Verzekeringen Velebel

Gedoneerd : 16-11-2017, 15:29:14
€ 250,00

Ouders van de zevende klas

Dankzij de inzet van velen...een geweldig resultaat!
Gedoneerd : 05-12-2017, 10:53:38
€ 1 938,00

Anoniem

Gedoneerd : 18-12-2017, 09:39:35
€ 500,00

Anoniem

Gedoneerd : 26-12-2017, 09:24:42
€ 500,00

Ouderwerking klas 7

Ouders en leerlingen zij aan zij ten voordele van hun school... met een resultaat om trots op te zijn. Bedankt allemaal!!
Gedoneerd : 08-03-2018, 19:36:26
€ 4 503,00

Ouderwerking klas 7

Bedankt Frank en alle vrijwilligers voor de betoverende benefietavond van 12 mei... met als bonus een opbrengst van maar liefst 3300 euro!
Gedoneerd : 07-06-2018, 09:03:32
€ 3 300,00

vzw Vrienden van de Middelbare Steinerschool Aalst

Deel dit project

Status van dit project

30-06-2018
181

€ 33 651 van € 100 000

33,65 %

Dit project is afgelopen.