Help een gezin in nood!

Help een gezin in nood!

In zak en as

Na een decennium kon mijn zus en haar man eindelijk beginnen denken aan het verbeteren van hun aangekocht huisje. Nadat een bouwwerker hun reeds in de zak zette door hun betaalde bedrag te stelen, kwam een sympathiek lijkende kerel met bouwbedrijf zijn hulp aanbieden om hun verder te helpen met de werken. Jammergenoeg bleek deze kerel een eerste klasse bedrieger en heeft hij niet alleen wat diende te gebeuren erger gemaakt maar hen ook bestolen voor een som van 25000€. 
Mijn zus en haar man begonnen een zaak aan te spannen want blijkbaar waren vele mensen slachtoffer van deze lafaard. De zaak liep bijna 2 jaar en kostte mijn zus en haar man nog maar eens 9000€!! Na deze moeilijke strijd kregen ze gelijk van de rechter maar heeft de schuldenaar zichzelf failliet verklaard waardoor dit gezin niks kan terugvorderen. 
Intussentijd mag mijn zus met haar man en 2 zonen leven in een huis waar de WC niet werkt, het binnenregent, er schimmel begint te vormen, waar geen badkamer aanwezig is en zij zich dus in de keuken mogen 'wassen' met koud water.

Jij kan het verschil maken!

Gezien iedereen recht heeft op een deftig en veilig leven in hun eigen huis, doe ik hierbij een warme oproep om je hart te laten spreken en een centje te doneren zodat zij op zijn minst een waardig leven kunnen leiden onder hun eigen dak. 
Geef hen hun vertrouwen in de mensheid terug!

Dank voor uw tijd om dit te lezen, te delen en eventueel te doneren.

Met verontrustende groetjes

Lindy Vanlerberghe

 

01-03-2019 - Steun een gezin in nood!
Dank aan zij die reeds doneerden; het project loopt nog eventjes; graag verder delen! Dank.

Tags

Geen tags geselecteerd

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.

Project afbeelding

Lindy Vanlerberghe

Deel dit project

Status van dit project

30-04-2019
0

€ 0 van € 40 000

0 %

Dit project is afgelopen.