Help HC Schiedam Heren 1 naar het linker rijtje

Help HC Schiedam Heren 1 naar het linker rijtje

HC Schiedam Heren 1 is afgelopen jaar op ons prachtige complex gepromoveerd naar de eerste klasse, zoals beloofd! Het team is verder gegroeid tot een echte ploeg die ook aankomend jaar er weer 200% voor gaat. 

Take us to the next level! 
 
Vanaf de start van HCS hebben we met elkaar de doelstelling bepaald om in 2 jaar te promoveren naar de 1e klasse. Dit is gelukt, we zijn niet alleen gepromoveerd maar ook KAMPIOEN geworden. Er is hard getraind en dit niveau zal het aankomende jaar alleen maar opgekrikt moeten worden door de begeleiding en uiteraard door de mannen van H1 zelf. 

Naast deze zaken, die door de club zijn gefaciliteerd, willen wij nog een aantal zaken regelen om onze ambitie te helpen verwezenlijken. Dit hopen we door middel van crowdfunding en met jullie steun voor elkaar te krijgen.
 
Aan de rechterkant van deze pagina is te zien wat de tegenprestaties zijn voor een bepaalde bijdrage. Daarnaast wordt iedereen die een bijdrage doet, vermeld op onze social media.

Naast de doelen die gesteld worden zal er 10% van het totale opgehaalde bedrag overgemaakt worden naar stichting hulphond.nl. Stichting hulphond is een doel dat ons om een speciale reden nader aan het hart ligt, wij als H1 willen dit daarom graag steunen. Wellicht krijgen we er wel een mascotte bij volgend jaar!
 
Dit zijn de doelen, die wij middels deze actie graag zouden willen verwezenlijken:
 
Bij € 1000,- willen we een rebound bord aanschaffen voor trainingen, wat buiten trainingstijden van H1 door de rest van club gebruikt kan worden!

Bij € 2.000,- willen we kooka’s (waterballen) aanschaffen. Met kooka's worden we nog technischer en hebben we thuis een extra voordeel t.o.v. onze tegenstanders.

Bij € 4.000,- willen we aan het begin van het seizoen op ons jaarlijkse teamweekend een teambuildingsactiviteit organiseren, zodat we als team met de nieuwe spelers van buitenaf er helemaal klaar voor zijn om de strijd met de tegenstanders aan te gaan.
 
Bij € 4.500,- willen we sponsorshirts- en truien voor na de wedstrijd laten maken, waarop de supporters van deze crowdfunding op vermeld zullen worden. Zie hiervoor de tegenprestaties, die wij bieden in ruil voor uw steun.
 
Bij € 5.500,-  willen we dit gebruiken als bijdrage voor de sportmaaltijden, die wij elke dinsdag tussen de trainingen nuttigen.

Bij € 9000,- willen we in de winterstop een trainingsstage naar het buitenland organiseren, zodat we ongeacht het winterweer in Nederland ons optimaal kunnen voorbereiden op de 2e seizoenshelft.

Als we meer dan dit bedrag aan steun van jullie krijgen, zullen we in overleg met de club bepalen hoe dit voor de club het beste ingezet kan worden.
 
Wij gaan dit seizoen keihard strijden in de 1e klasse. Met een beetje hulp van jou kan dit een geweldig seizoen gaan worden. Help nu mee ons doel te behalen!

Tags

Geen tags geselecteerd

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.


Muriel Madai

Zet m op H1..ga lekker doorzo..Muriel
Gedoneerd : 08-08-2018, 08:21:24
€ 20,00

Merel en Max Van Collenburg

Gedoneerd : 08-08-2018, 10:50:07
€ 20,00

het servies

Gedoneerd : 08-08-2018, 18:34:44
€ 30,00

david villerius

naam op trui: Paintings by Moon
Gedoneerd : 08-08-2018, 19:04:22
€ 30,00

Michiel Enneking

Gedoneerd : 09-08-2018, 13:59:09
€ 50,00

V&V Infra

Gedoneerd : 09-08-2018, 17:46:32
€ 250,00

V&V Infra

Succes met de weg naar het linker rijtje..
Gedoneerd : 09-08-2018, 17:48:09
€ 300,00

Maurice de

succes op naar weer stap hoger,.,. Proost.
Gedoneerd : 10-08-2018, 08:53:48
€ 150,00

Yvette & John Tholenaars

Go go go H1! Dank voor de hartelijke ontvangst van onze zoon Sem ????
Gedoneerd : 11-08-2018, 08:24:11
€ 20,00

Familie Leys

Goede actie, mannen. En enorm bedankt dat jullie Stichting Hulphond zo mooi blijven steunen. Echt geweldig!
Gedoneerd : 12-08-2018, 20:17:20
€ 40,00

Therry & Rik Simonis

Gedoneerd : 13-08-2018, 12:21:51
€ 50,00

Stijn Bakkeren

Gedoneerd : 13-08-2018, 19:12:10
€ 50,00

Crowdfunding HCS Heren 1

Deel dit project

Status van dit project

20-09-2019
12

€ 1 010 van € 9 000

11,22 %
Naam op na-de-wedstrijd Shirt

Naam op na-de-wedstrijd Shirt

Laat je naam op het na-de-wedstrijd shirt zetten en laat zien dat je ons support!

Nog 41 beschikbaar
Kijkje achter de schermen op instagram

Kijkje achter de schermen op instagram

Wil jij alles zien wat er gebeurt achter de schermen bij H1? Maar dan ook echt alles? Kijkje in de kleedkamer en bestuurskamer tijdens het vieren van een overwinning?

Nog 100 beschikbaar
Naam op na-de-wedstrijd Trui

Naam op na-de-wedstrijd Trui

Laat je naam op de na-de-wedstrijd trui zetten en laat zien dat je ons support!

Nog 47 beschikbaar
Naam op na-de-wedstrijd Shirt + een eigen shirt

Naam op na-de-wedstrijd Shirt + een eigen shirt

Laat je naam op na-de-wedstrijd shirt zetten en krijg je een eigen na-de-wedstrijd shirt. Perfect om in te trainen! *Geef je maat gelijk even door!

Nog 29 beschikbaar

Specialistentraining

Steun ons met dit bedrag en je krijgt een specialistentraining naar keuze (bijvoorbeeld sleeppush of spitsen training) van 2 spelers van H1 van 1 uur. Max. 4 deelnemers per training.

Nog 5 beschikbaar

Wedstrijd gecoacht door H1 spelers

Voor dit bedrag komen wij met (min. 2) spelers van H1 een thuiswedstrijd van jou (of je kind) coachen.

Nog 10 beschikbaar
Logo op na-de-wedstrijd Shirt (klein)

Logo op na-de-wedstrijd Shirt (klein)

Als dank voor jouw steun zetten we een klein logo van jouw bedrijf op het na-de-wedstrijd shirt. Dit gebeurt in overleg met jou.

Nog 14 beschikbaar
Logo op na-de-wedstrijd Trui (klein)

Logo op na-de-wedstrijd Trui (klein)

Als dank voor jouw steun zetten we een klein logo van jouw bedrijf op de na-de-wedstrijd trui. Dit gebeurt in overleg met jou.

Nog 6 beschikbaar
Meedoen met een 'echte' wedstrijd van Heren 1

Meedoen met een 'echte' wedstrijd van Heren 1

Wil je een keer meespelen met Heren 1 in een ''echte'' oefenwedstrijd? (vanaf C-jeugd t/m senioren) Je bent bij de volledige voorbereiding en krijgt gegarandeerd speelminuten!

Nog 4 beschikbaar
Logo op na-de-wedstrijd Shirt (groot)

Logo op na-de-wedstrijd Shirt (groot)

Als dank voor jouw steun zetten we een groot logo van jouw bedrijf op het na-de-wedstrijd shirt. Dit gebeurt in overleg met jou.

Nog 3 beschikbaar
Wedstrijd tegen H1

Wedstrijd tegen H1

Als tegensprestatie voor dit bedrag spelen we een wedstrijd tegen jouw team. Op een doordeweekse avond, en het drankje na de wedstrijd is van ons!

Nog 2 beschikbaar
Logo op na-de-wedstrijd Trui (groot)

Logo op na-de-wedstrijd Trui (groot)

Als dank voor jouw steun zetten we een groot logo van jouw bedrijf op de na-de-wedstrijd trui. Dit gebeurt in overleg met jou.

Nog 6 beschikbaar

Pakket The Pack

- Logo (groot) of naam (bijv. teamnaam) op na de wedstrijd shirt en trui - 5 trainingen van 2 H1 spelers - Filmen van een thuiswedstrijd - Video analyse van wedstrijd en bespreking - Coaching van wedstrijd door spelers H1

Nog 2 beschikbaar
Sponsoring reboundboard

Sponsoring reboundboard

Voor training doeleinde willen we graag een rebound board aanschaffen. Wilt u deze sponsoren? Eventuele bedrukking is mogelijk in overleg! * Het rebound board kan buiten de H1 trainingen gebruikt worden door de rest van de club.

Nog 2 beschikbaar

Sponsoring Teambuildingsweekend Activiteit

Steun ons door met dit bedrag een teambuildings acitiviteit tijdens ons jaarlijkse teamweekend mogelijk te maken. Zodat wij als één sterk team uit de voorbereiding zullen komen. Onze tegenprestatie is nader te bespreken.

Nog 1 beschikbaar

Een H1 elftal naar wens

Wilt u ons ook graag steunen maar ziet u hier graag iets voor terug? Wij gaan als team de gekste klussen aan om uw steun te verdienen. Stuur ons een berichtje en we overleggen de mogelijkheden!

Nog 3 beschikbaar

Sponsoring Winter Trainingsstage (vliegtickets)

Steun ons door met dit bedrag een groot deel van een trainingsstage in de winter te bekostigen. Dit bedrag zal gebruikt worden voor vliegtickets, zodat wij in een warm(er) land onafhankelijk van het winterweer optimaal kunnen voorbereiden voor de 2e seizoenshelft.

Nog 1 beschikbaar