Honeymoon surprise

Honeymoon surprise

Lieve helpende mensen,


Een jaar geleden heb ik mijn mooie vriendin ten huwelijk gevraagd... zei ze ja!!!. Dus we begonnen met het organiseren van onze trouwfeest, maar  al snel bleek dat het moeilijker is dan we hadden verwacht dus nam ik een tweede baan. 

Met mijn twee banen zijn we nog steeds te kort voor onze huwelijksreis dus ik vertelde haar het slecht nieuws. Ze zei dat ze het niet erg vond maar ik zag aan haar ogen da we het spijtig erg vond. Nu voel ik me daarom zo slecht omdat zij het echt verdient.

Een vriend vertelde me waarom ik niet via dit website probeer om geld in te zamelen, zodat ik haar nog misschien kan verrassen. Aanvankelijk was ik niet zeker want ik houd er niet van om mensen geld te vragen, maar na meerdere malen heeft hij me overtuigd en ik ging ervoor. Ik hoop dat ik haar nog steeds kan verrassen, want ze denkt dat we niet gaan, beeld jullie in hoe gelukkig ze zal zijn als ze toch kan gaan.


Vriendelijke groeten.

 

 

05-06-2017 - Nog 130 dagen !!

Beste mensen,

Nog 130 dagen en het is zo ver. Ik ben heel zenuwachtig of dit op tijd zal lukken maar heb er alle vertrouwen in. Natuurlijk wil ik ook vragen dit zoveel logelijk te delen op facebook of twitter.

 

30-05-2017 - Lets begin! 136 days left.

Lets try for 50 euros a day people if I reach my goal just imagine how happy my fiancee will look.

 

Project afbeelding

uchiha kenpachi

Deel dit project

Status van dit project

13-10-2017
0

€ 0 van € 5 000

0 %

Dit project is afgelopen.