Hulp voor de behandeling

Hulp voor de behandeling

Dag beste mensen, 

 

7 jaar geleden kreeg mijn zus Maria Esther voor de eerste keer de diagnose van kanker. Ze kreeg chemotherapie en onderging toen ook een operatie en zo kwam ze er weer door. Op dat moment was er in Guatemala een project, opgericht door de vrouw van de toenmalige president, om financiële hulp te bieden aan mensen die behandeld moesten worden voor hun ziekte. Door de hulp van dit project en daarnaast de financiële hulp van mijn familie  is het mogelijk geweest om de behandeling te bekostigen.

 

Afgelopen februari kreeg mijn zus opnieuw de diagnose van kanker. Dit keer is de situatie in Guatemala anders. Er is geen financiële hulp meer vanuit de overheid en de behandeling is veel duurder. Zelf hebben mijn familie bijgelegd wat we konden maar de kosten voor de operatie van mijn zus en haar chemotherapie zijn zodanig hoog dat dat bedrag nauwelijks de kosten kan dekken. 

 

Geheel vrijblijvend richt ik mij tot jullie met de vraag als iemand iets wil steunen voor mijn zus haar behandeling. Ik hou er niet van om om hulp te moeten vragen maar mijn zus haar situatie is op dit moment zodanig uitzichtloos dat het mijn plicht is om te doen wat ik kan om geld in te zamelen voor haar behandeling en operatie. 

 

Daarom heb ik deze pagina online aangemaakt.
Als u wil kan u op volgende bankrekening een bedrag storten: BE93973349213067, u mag er steeds een mededeling bij vermelden.

Yohanna de Leon Sanic.

Hartelijke groeten,

 

Yohanna 

 

 

 

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.

Project afbeelding

Maria Esther de Leon Maria Esther de Leon

Deel dit project

Status van dit project

31-01-2019
0

€ 0 van € 4 000

0 %

Dit project is afgelopen.