Mustang Pura's Pearl moet blijven!

Mustang Pura's Pearl moet blijven!

Help ons om Pura's Pearl hier te houden

Afgelopen tijd heb ik als enige Nederlandse trainer mee gedaan aan de Mustang Makeover Germany 2018. Ik heb een wilde mustang in 100 dagen getraind en haar daarmee een nieuwe kans gegeven aangezien de situatie van de wilde mustangs in Amerika door de jaren heen ernstig verslechterd is. Mijn wilde mustang stond al zo lang in gevangen opvang plek dat ze een heupnummer heeft gekregen wat aanduid dat niemand haar wilde adopteren. Het einde van de trainingsperiode van het project nadert en de eindwedstrijd in Aachen komt eraan. Hier moet ik laten zien wat ik met haar heb bereikt, en aan het einde worden de mustangs geveild om naar een onbekend huis te gaan. Ik ben al tijden bezig met de organisatie om een manier te vinden om haar te kunnen houden en het leven te blijven geven wat ze verdiend!

De kosten van €9500,- voor Pearl gaan volledig naar de NON-profit organisatie voor de overige wilde mustangs

Het hoge woord is eruit en ik mag haar kopen voorafgaand aan de veiling zodat ik er zeker van ben dat ze de rest van haar leven bij me mag blijven! Ik hou er helemaal niet van om om geld te moeten vragen, maar in dit geval zet ik mijn gevoel aan de kant. Ik kan me niet indenken dat ze na alles wat we hebben mee gemaakt weer moet verhuizen. Ik moet €9500,- voor haar betalen. Dit is een hoog bedrag, maar het gaat volledig naar de NON-Profit organisatie voor de overige hulpbehoevende mustangs in Amerika. Als Pura’s Pearl bij me mag blijven zal ze voor altijd bij hier blijven en het leven krijgen wat ze verdiend. Ik wil de wereld graag laten zien wat ze nog meer in haar mars heeft. 100 dagen tijd is hiervoor te weinig, maar als ze voor altijd blijft kunnen we als ambassadeurs voor de mustangs in Amerika verder gaan. Daarom vraag ik nu om jullie hulp! Hiervoor doe ik graag iets terug in naam van Feather Light Horsemanship. Kijk daarvoor bij de doneer opties!

Mentaal is ze eindelijk vrij

Aan het begin van de wedstrijd had ik niet verwacht dat ik geen afscheid meer zou kunnen nemen. Met mijn deelname aan het project wilde ik laten zien dat de mustangs een eerlijke kans verdienen omdat het geweldige paarden zijn. Pearl heeft dat de afgelopen tijd meer dan bewezen! Ik was erop ingesteld dat ze uiteindelijk geveild moest worden, hier stemde ik immers mee in. Maar al heel snel gaf ze mij zoveel meer dan ik had kunnen dromen. Het is zo’n speciaal en sensitief paard. Ze doet het super in de training en ze voelt zich eindelijk mentaal vrij. Hiervoor heeft ze wel de juiste begeleiding nodig. Het zou mijn hart breken als ze dit kwijt raakt op het moment dat ze terecht komt bij iemand die haar niet kan geven wat ze nodig heeft. Daarom vraag ik nu om hulp om haar op haar plek te kunnen houden! Doneer NU en help niet alleen Pearl maar ook de anderen nog wilde mustangs in Amerika.

Situatie wilde mustangs in Amerika

De situatie van de wilde Mustangs in Amerika is door de jaren heen verslechterd. Omdat de populatie te groot is geworden heeft het BLM duizenden Mustangs opgevangen in stations, waar ze wachten op een adoptie plek. Omdat deze mustangs wild en onaangeraakt zijn is het lastig om ze een nieuwe plek te geven en blijven ze voor het grootste gedeelte in deze stations. Tijdens de Mustang Makeover worden ieder jaar 22 van deze Mustangs in 100 dagen tijd door top trainers getraind waarmee ze een nieuwe kans krijgen en na afloop worden geveild en naar een nieuw baasje gaan! De opbrengst wordt gebruikt voor de andere Mustangs in Amerika.

Tags

Dieren

Yvet Blokesch

Deel dit project

Status van dit project

05-08-2018
0

€ 0 van € 9 500

0 %

Dit project is afgelopen.

Toegang tot de Open Training op 21 oktober 2018

Toegang tot de Open Training op 21 oktober 2018

Bij een donatie vanaf €45,- krijg je toegang tot de open training op 21 oktober 2018. Tijdens deze open training bij Feather Light Horsemanship nemen we jullie mee in de eerste stappen van ons zadelmak maak proces. Bekijk LIVE hoe wij de paarden helpen om vanaf het begin een goede mindset te creëren en zie hoe wij de paarden leren hoe ze kunnen leren.
Toegang tot de Open Training op 4 november 2018

Toegang tot de Open Training op 4 november 2018

Bij een donatie vanaf €45,- krijg je toegang tot de open training op 4 november 2018. Tijdens deze open training bij Feather Light Horsemanship nemen we jullie mee in de tweede stappen van ons zadelmak maak proces. Bekijk LIVE welke stappen wij zetten in onze weg naar een eerste rit.
Toegang tot de exclusieve Benefiet dag bij FLH

Toegang tot de exclusieve Benefiet dag bij FLH

Bij een donatie vanaf €100,- krijg je toegang tot de benefiet dag bij Feather Light Horsemanship op 30 september 2018. Een dag vol trainings insights, masterclasses in verschillende onderwerpen en mooie paarden! Datum: 30 september 2018
Exclusieve kijkdag bij de trainingen van FLH

Exclusieve kijkdag bij de trainingen van FLH

Bij een donatie vanaf €500,- mag je een volledige dag achter de schermen mee kijken bij de trainingen van Feather Light Horsemanship. Kijk mee bij de training van verschillende paarden, stel je vragen en ga volledig geïnspireerd naar huis! Datum in overleg te bepalen. Dag van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Clinic dag op locatie Feather Light Horsemanship

Clinic dag op locatie Feather Light Horsemanship

Bij een donatie vanaf €1000,- komt Feather Light Horsemanship een clinic geven op locatie. Deze dag is in overleg volledig naar wens in te vullen. Werk samen met Feather Light Horsemanship aan de doelen van jou en je paarden. Een dag is van 10.00 uur tot 16.00 uur.