Oh Sohno Verde

Oh Sohno Verde

1. Onze droom 

Mijn naam is Celestia, ik ben 39 jaar en samen met mijn man Kurt, hebben we een gezin van 7 kinderen, waarvan er al 1tje alleen woont. 
We hebben allebei een zeer moeilijke start gehad in het leven (armoede).
Doordat mijn ouders ook jong zijn gestorven heb ik de zorg van mijn 2 jongere zussen erbij genomen. Deze zijn ondertussen ook al uitgevlogen en hebben een goede start in het leven. 
We hebben beide een goedbetaalde job maar hierdoor zijn onze kinderen vaak alleen en dit weegt zwaar op hen. Ook de dood van de grootouders en de zorg van 2 extra kinderen heeft een grote impact gehad op ons leven. Dit en een aantal gezondheidsproblemen hebben al een paar jaar ons leven bepaald. 
We dromen al een hele tijd om 'opnieuw' te beginnen waarmee we meer tijd kunen spenderen aan elkaar en aan ons gezin. 
We zouden zeer graag een nieuw leven starten in het groene Portugal en starten aan onze droom. 

2. Oh Sohno Verde

De groene droom.

Onze groene droom, start in het groene Portugal tussen Porto en Coïmbra.
We zouden een eco caamping willen starten waarbij we zoveel mogelijk willen gebruik maken van natuurlijke energiebronnen. 
Hierbij hoort ook moestuinieren, waarbij we deze producten zullen verwerken en ook aanbieden aan onze campinggasten. Er zulle workshops georganiseerd worden waarbij het gebruik van kruiden en de natuur niet zullen ontbreken. Onze camping zal ook open staan voor buitenstaanders die workshops willen organiseren , maar ook kunstenaars en muzikanten zijn van harte welkom. 
Een ander belangrijk onderdeel op de camping is de animal shelter. Gedumpte en verwaarloosde dierren zullen hier hun oude dag kunnen slijten. Kinderen (ook andere gasten) kunnen op 'safari' komen en meehelpen met de verzorging van de dieren. Ze leren hierbij over het leven en verzorgen van deze dieren. Het spreekt voor zich dat de dieren van de animal shelter niet zullen gebruikt worden voor entertaining! We rekken ook een zeer groot domein uit om alle dieren een grote huisvesting te kunnen geven. 
Onze camping zou zomerr en winter open zijn en toegankelijk voor iedereen. .Daarom zullen we ook democratische prijzen hanteren. 
In ruil voor onderhoud en hulp op de camping willen we ook mensen die het financiëel moeilijk hebben ook de kans geven om een vakantie te beleven. Hierbij worden ook maaltijden voorzien en zorgen we ook voor een onvergetelijk verblijf. De enige voorwaarde is natuurlijk hier ter plaatse raken. Doordat onze camping centraal gelegen is kunnen we wel zorgen voor persoonlijk luchthaven vervoer.
Voor wie zijn vakantie een tikkeltje anders wil beleven voorzien we een aantal Yurts en glampingtenten. 

3. De uiteindelijke start.

De locatie hebben we reeds gevonden, het bedrijfsplan is in opbouw en het concept zit volledig in ons hoofd. Er ontbreekt ons echter nog kapitaal. We zullen wel lenen bij de bank maar om al onze bijhorende dromen waar te kunnen maken, hebben we natuurlijk nog extra nodig. Wie ons project wil steunen is uiteraard ook van harte welkom om de realisatie van onze droom te komen bewonderen, en een overgetelijke vakantie te beleven

Hoe kan u ons helpen?

- Ons steunen voor de aankoop en uitbouw van de dierenverblijven

- Ons sponsoren voor de aankoop van yurts en tenten

- Een donatie doen om deze droom te kunnen realiseren

- Ons financieel steunen door meter of peter te worden van 1 van onze dieren

Wat mag je van ons verwachten?

- Onze eeuwige dank!

- kortingen op je verblijf

- vroegboekkortingen

- voorrang bij boekingen

- een onvergetelijke vakantie

wie meer wil weten over ons of over ons project mag ons natuurlijk vrijblijvend conacteren! 

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.


Anoniem

Gedoneerd : 02-09-2018, 20:24:21
€ 10,00

Jolien Quintelier

Gedoneerd : 11-11-2018, 18:29:26
€ 150,00

celestia van der stoelen

Deel dit project

Status van dit project

01-07-2021
2

€ 160 van € 100 000

0,16 %