Souvenir

Souvenir

Beste vrienden, familie, sympathisanten,

Na vijf jaar vol optredens, fijne ontmoetingen en fantastische momenten trek ik de studio in!

Het Sarah D'hondt Quartet en enkele gastmuzikanten werken de cd/Lp 'Souvenir' uit. Deze eerste plaat wordt een tastbare herinnering aan die fijne jaren op het podium.

Ik breng 'Souvenir' uit in eigen beheer en wil het publiek vragen om mij via de voorverkoop financieel te steunen. Verder op deze pagina vind je de verschillende formules terug.

Jouw steun doet deugd en ik wil jou graag betrekken bij het hele proces. Daarom ontvang je een paswoord om het online dagboek te volgen.

Nu reeds  een oprechte merci !

Warme groet,

Sarah D'hondt

ps. Gelieve steeds jouw adres en/of e-mail te vermelden tijdens de procedure van betaling, zodat ik jou het paswoord voor de blog kan toesturen.

 

Wie is Sarah D'hondt?

Sarah D’hondt volgde klassieke zang bij Cathérine Van De Velde (aan het Conservatorium Brugge en het Academie Tielt). Ze krijgt er niet alleen een uitstekende techniek aangeleerd door de coloratuursopraan. Via lyrische kunst, hedendaags werk (o.a. Stripsody van Cathy Berberian, grafische parituur John Cage) en het klassieke lied ( bv. Die Alte van A.W. Mozart) ging ook de wereld van interpretatie open.

Wanneer Sarah D’hondt voor haar hogere studies in Gent belandt, komt ze in contact met jazzmuzikanten. Ze wordt uitgenodigd om te zingen in de groep ‘Douce Ambiance’.  Een bezetting die zowel Frans Chanson als gipsyjazz brengt.  Frans Chanson zet haar aan om - naast de vocale uitdaging - dieper in te gaan op interpretatie, op het ‘brengen’.

Na twee jaar grijpt Sarah D’hondt de kans om in Frankrijk te studeren. Ze krijgt er niet alleen de Franse tongval onder de knie. Ze wordt er nog meer gecharmeerd door de Franse populaire cultuur van de jaren ’20-’60 en beslist in 2010 terug op het podium te stappen met haar eigen bezetting.Velen herinneren zich het eerste optreden van het Sarah D’hondt Quartet op Place Musette. In 2013 wint Sarah D’hondt het Concours de la Chanson Alliançe Française in Den Haag. Liesbet List jureert kort en bondig: 'Je zingt het lied niet, je bent het lied'.

Sarah D'hondt timmert verder aan een stevige reputatie als chansonnière. Ze bouwt een boeiend repertoire uit dat ze voorziet van pittige bindteksten. Persoonlijkheden zoals Edith Piaf, Josephine Baker, Lucienne Boyer passeren de revue. Daarbij laat ze zich graag begeleiden door getalenteerde muzikanten: Stijn Bettens (accordeon), Lieven Van Pee (contrabas) en Bart Vervaeck (gitaar). Een hele eer.

2015 wordt het jaar van 'Souvenir', de eerste cd van het Sarah D'hondt Quartet. In dit project neemt Sarah D'hondt haar repertoire van het Franse Chanson op. Het resultaat wordt gevierd op 5 februari 2016. Ondertussen wordt er ook al verder gewerkt aan 'Verlooren', het volgende project dat eind 2016 voorgesteld zal worden. 'Verlooren' zal bevestigen dat Sarah D'hondt ook in een ander repertoire haar authentieke, nieuwsgierige zelf vindt en blijft.

01-11-2015 - Bedankt!
DE VOORSTELLING VAN 5 FEBRUARI IS SINDS 9 SEPTEMBER UITVERKOCHT. WE ZIJN HEEL BLIJ TE MOGEN MELDEN DAT WE OP 11 FEBRUARI EEN SUCCESHERNEMING BRENGEN MET HETZELFDE PROGRAMMA IN DEZELFDE PRACHTIGE MINARD. TIJDENS DE WEEK VAN 21 SEPTEMBER ZAL DE TICKETVERKOOP VOOR 11 FEBRUARI STARTEN VIA WWW.SARAHDHONDT.BE DEZE LOOPT TOT DE TICKETS UITVERKOCHT ZIJN. DIT CROWDFUNDINGSPLATFORM KAN JE NOG TOT EN MET 4 OKTOBER BEZOEKEN OM ONS TE STEUNEN DOOR DE AANKOOP VAN EEN CD,LP OF HUISKAMERCONERT. NA 4 OKTOBER WORDT DIT PLATFORM AFGESLOTEN. WIJ ZIJN ALVAST -EEN BEETJE OVERROMPELD DOOR JULLIE FANATSTISCHE STEUN -BEZIG AAN DE MIXING VAN DE CD. HET IS GENIETEN! MERCI SARAH EN CO

Tags

Geen tags geselecteerd

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.


Koen D'hoker

WIJS!
Gedoneerd : 10-11-2015, 10:37:59
€ 5,00

Anoniem

Gedoneerd : 10-11-2015, 10:38:18
€ 20,00

Koen D'hoker

Gedoneerd : 10-11-2015, 10:38:36
€ 30,00

Koen D'hoker

Gedoneerd : 10-11-2015, 10:39:06
€ 10 000,00

Koen D'hoker

Gedoneerd : 10-11-2015, 11:19:27
€ 2 160,00

Koen D'hoker

Deel dit project

Status van dit project

01-11-2015
5

€ 12 215 van € 12 374

98,72 %

Dit project is afgelopen.

Bedrag naar keuze vanaf 5 euro

Een oprechte merci !

CD Souvenir

Op 5 februari 2016 kan ik niet in de Minard zijn, maar ik wil zeker een exemplaar van de cd ! Die wordt gesigneerd en opgestuurd naar mij thuis. In afwachting kan ik via een code het proces volgen in het online dagboek van Sarah D'hondt.

LP Souvenir

Geef mij maar één van de 200 LP's! De (genummerde) plaat wordt gesigneerd aan mij bezorgd. Daarbij zal de opname ook in cd-vorm zitten en kan ik via een code het hele proces volgen in het online dagboek van Sarah D'hondt.