Sportvloer nieuwe sporthal

Sportvloer nieuwe sporthal

Wie is Moving Baasrode en waarom doen we dit?

Moving Baasrode is een sportclub met 700 leden uit Baasrode, Dendermonde. Wij bieden hoofdzakelijk dans en rope skipping aan, maar ook multimove, omnidans, bootcamp, ...

Meer info over onze club vind je op www.movingbaasrode.be

Door een gebrek aan zalen, dansen en springen het merendeel van onze leden op een betonnen vloer met een laag linolium over. Dit is zeker niet bevorderlijk voor jonge sporters, en hier willen we als club verandering in brengen, met jullie hulp!

Wat omvat dit project?

We zijn een project gestart om een eigen sporthal te zetten. Aangezien dit financieel een zware dobber is voor een sportclub, zoeken we hulp bij investeerders, sponsors en uiteraard ook ouders en sympathisanten.

Via deze crowdfunding hopen we voldoende geld op te halen om een goede sportvloer met een goede ondergrond te leggen, zodat onze (jonge) sporters op een veilige en gezonde manier kunnen ontspannen.

Hoe kan je helpen?

We hebben hier 4 verschillende pakketten waarmee je ons kan steunen.

Mocht je bedrijven kennen die wensen te sponsoren, mag je ze gerust doorverwijzen naar onze sponsorpagina (www.movingbaasrode.be/sponsoring).

Meer vragen kan je steeds sturen naar movingbaasrode@hotmail.com (gelieve in de titel de term 'sponsoring' te vermelden).

 

Uit naam van onze vele dansers, springers en lesgevers alvast een dikke merci!

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.

Project afbeelding

Bram Herssens

Deel dit project

Status van dit project

31-08-2019
0

€ 0 van € 30 000

0 %

Pakket 'Double'

Dit is het kleinste pakket, hiervoor bezorgen we je een attest met het bedrag dat je ons geschonken hebt en daarnaast een grote dankuwel!

Pakket 'Triple'

Dit is het tweede pakket, hiervoor bezorgen we je een attest met het bedrag dat je ons geschonken hebt en daarnaast een vermelding op onze 'Wall of Thanks'. Dit is een grote muur in de sporthal waarop alle namen van de mensen die geholpen hebben zullen op verschijnen.

Pakket 'Quad'

Dit is het derde pakket, hiervoor bezorgen we je een attest met het bedrag dat je ons geschonken hebt en daarnaast een vermelding op onze 'Wall of Thanks'. Dit is een grote muur in de sporthal waarop alle namen van de mensen die geholpen hebben zullen op verschijnen. Ook zal je naam op één van de lijnen in de sportvloer komen (10cm), zodat je naam letterlijk verbonden is aan de sportvloer!

Nog 200 beschikbaar

Pakket 'Quint'

Dit is het grootste pakket, hiervoor bezorgen we je een attest met het bedrag dat je ons geschonken hebt en daarnaast een vermelding op onze 'Wall of Thanks'. Dit is een grote muur in de sporthal waarop alle namen van de mensen die geholpen hebben zullen op verschijnen. Ook zal je naam op één van de lijnen in de sportvloer komen (20cm), zodat je naam letterlijk verbonden is aan de sportvloer! Tot slot ontvang je een uitnodiging voor 2 personen voor het openingsfeest van de sporthal.

Nog 100 beschikbaar