WORDT JIJ DE HELD VAN

WORD JIJ ONZE HELD?

Helden gezocht!!!

Wordt held van VA Foods! Help ons aan uitbreiding van faciliteiten zodat iedereen samen lekker en bewust kan eten!

 

Help mee en word Held van VA Foods!

Het samen kunnen genieten van eten verdient de allergrootste aandacht. Hiervoor heeft VA Foods uitbreiding van faciliteiten nodig. Om dit mogelijk te maken  zijn wij opzoek naar helden die ons mee willen helpen dit plan waar te maken!

Samen met jou hulp kunnen we er voor zorgen dat iedereen kan genieten van het samen eten. Help mee aan een toekomst waar iedereen bewust en lekker eten kan eten. Word held van VA Foods! 

 

Samen eten

Stel je voor dat je niet zomaar alles kunt eten waar je zin in hebt. Dat je alle ingrediënten moet controleren voordat je het überhaupt kunt proeven. Dat je niet zomaar eventjes ergens spontaan kunt gaan eten na een lange werkdag. En als je dat wel doet, dat je dan soms dagen of zelfs wekenlang enorme buikpijn of diarree hebt. In het ergste geval kan men van een allergie zelfs een anafylactische shock krijgen met alle gevolgen van dien.

Toch is dat de realiteit voor ontzettend veel mensen. Alleen al 160.000 personen in Nederland hebben een gluten intolerantie en dan zijn er ook nog tal van andere allergieën. Daarnaast zijn er mensen die kiezen voor gezondere producten, zonder glutamaat, omstreden smaakversterkers, kleurstoffen etc. vegetarisch en veganistisch eten.

VA Foods vindt het belangrijk dat iedereen samen kan genieten van eten dat bewust lekker is. Daarom heeft VA Foods een productassortiment ontwikkeld met zowel vlees- als vegetarische dan wel veganistische producten, die daarnaast ook minstens vijftien allergieën uitsluiten. 


U kunt ons helpen door een bedrag te doneren. Omdat iedereen die doneert al een held is krijgt u bij iedere donatie een benaming op onze website www.vafoods.eu. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om dit anoniem te doneren.

 

 

 

 

Donatie opties:

 

Elke donatie: Omdat je bijdraagt aan een goede toekomst waarbij iedereen samen kan genieten van bewust lekker eten, behoor je tot de helden van VA Foods. Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’ en tevens belonen we je met een kortingsbon. Kijk snel hieronder welke leuke dingen wij voor onze helden nog meer hebben bedacht. Word ook onze held! 

 

20 euro: Omdat we blij zijn met elke donatie, verloten we onder iedereen die 20 euro of meer doneert, enkele doosjes snacks. Want je moet natuurlijk ook genieten van de producten van VA Foods. Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’. Daarnaast krijg je voor je heldendaden een kortingsbon van 5% die binnen twee jaar te verzilveren is op een van de volgende beurzen:

- Hoofddorp NCV
- Vianen NCV
- Veldhoven NCV
- Sint-Niklaas VCV

 

50 euro: Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’. Daarnaast verdient een echte held verdient natuurlijk een kortingsbon van 10% en een gadget. De bon is twee jaar geldig en in te leveren op een van de volgende beurzen:

- Hoofddorp NCV
- Vianen NCV
- Veldhoven NCV
- Sint-Niklaas VCV

 

100 euro: Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’. Een echte held verdient natuurlijk ook een kortingsbon van 10% en een gadget, zakje paneermeel en gebakken uitjes. De bon is twee jaar geldig en in te leveren op een van de volgende beurzen:

- Hoofddorp NCV
- Vianen NCV
- Veldhoven NCV
- Sint-Niklaas VCV

 

150 euro: Om aan alle mensen te laten zien dat je tot de helden van VA Foods behoort, krijg je van ons een uniek Heldenshirt**, kortingsbon van 10%, een gadget, zakje paneermeel en gebakken uitjes. Daarnaast krijg je een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’.

De bon is twee jaar geldig en in te leveren op een van de volgende beurzen:

- Hoofddorp NCV
- Vianen NCV
- Veldhoven NCV
- Sint-Niklaas VCV

 

300 euro: Iedereen moet kunnen genieten van eten, dus daarom doneren wij twee pakketten aan de Voedselbank. Natuurlijk behoor je ook tot de helden van VA Foods, inclusief vermelding* op de website en een uniek Heldenshirt. Ook ontvang je een groot snackpakket voor het hele gezin, want samen eten is belangrijk!

 

500 euro: Je bent welkom in onze nieuwe productieruimte, want zonder jou waren we niet zo ver gekomen. Je krijgt als held een rondleiding met uitleg over de werkwijze. Daarnaast krijgt iedereen een groot snackpakket en een Heldenshirt** mee naar huis. Uiteraard krijg je ook een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’.

 

750 euro: Als bedrijf of gezin is het natuurlijk altijd gezellig om samen de week af te sluiten. VA Foods helpt hierin een handje mee door een bittergarnituur met diverse allergeenvrije snacks aan te bieden voor maximaal 15 personen. Ook krijg je een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’

 

1500 euro: Om de honger te stillen, komt VA Foods bij u op locatie snacks bakken voor maximaal 20 personen, zodat je met iedereen kunt vieren dat je onze held bent. En je krijgt Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’ zodat iedereen kan zien hoe geweldig je bent.

 

2500 euro of meer: Onze allergrootste held wordt beloond met eeuwige roem. Je naam komt helemaal bovenaan op de Heldenpagina* op onze website. Daarnaast pronkt jouw naam voor eeuwig in onze productieruimte, om je te bedanken voor je heldendaden en krijg je een persoonlijke rondleiding met uitleg over de werkwijze. Ten slotte krijg je een groot snackpakket en een Heldenshirt** mee naar huis om nog even na te genieten van je heldendaad.

 

 

*indien gewenst. Anoniem doneren is mogelijk.
Kortingsbonnen zijn bestemd voor particulier gebruik
** Voor het Heldenshirt ontvangen we graag de gemenste maat. Zet jouw gewenste maat shirt bij de donatie inclusief adresgegevens.

 

Donaties

Een overzicht van de donaties voor dit project.


Anoniem

Gedaan veel succes!
Gedoneerd : 20-02-2018, 14:55:55
€ 20,00

J Claesen

Gedoneerd : 24-02-2018, 15:57:12
€ 50,00

Team VA Foods

Deel dit project

Status van dit project

18-04-2018
2

€ 70 van € 50 000

0,14 %

Dit project is afgelopen.

Alle Donaties

Alle donaties worden gewaardeerd. Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’.

Nog 9989 beschikbaar
Kortingsbon + kans op snackpakket

Kortingsbon + kans op snackpakket

Omdat we blij zijn met elke donatie, verloten we onder iedereen die 20 euro of meer doneert, enkele doosjes snacks. Want je moet natuurlijk ook genieten van de producten van VA Foods. Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’. Daarnaast krijg je voor je heldendaden een kortingsbon van 5% die binnen twee jaar te verzilveren is op een van de volgende beurzen: - Hoofddorp NCV?- Vianen NCV?- Veldhoven NCV?- Sint-Niklaas VCV

Nog 9996 beschikbaar

Kortingsbon + gadget

Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’. Daarnaast verdient een echte held verdient natuurlijk een kortingsbon van 10% en een gadget. De bon is twee jaar geldig en in te leveren op een van de volgende beurzen: - Hoofddorp NCV?- Vianen NCV?- Veldhoven NCV?- Sint-Niklaas VCV

Nog 9966 beschikbaar

Kortingsbon + goodiebag

Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’. Een echte held verdient natuurlijk ook een kortingsbon van 10% en een gadget, zakje paneermeel en gebakken uitjes. De bon is twee jaar geldig en in te leveren op een van de volgende beurzen: - Hoofddorp NCV?- Vianen NCV?- Veldhoven NCV?- Sint-Niklaas VCV

Nog 7989 beschikbaar

Heldenshirt + kortingsbon + kleine goediebag

Om aan alle mensen te laten zien dat je tot de helden van VA Foods behoort, krijg je van ons een uniek Heldenshirt**, kortingsbon van 10%, een gadget, zakje paneermeel en gebakken uitjes. Daarnaast krijg je een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’. De bon is twee jaar geldig en in te leveren op een van de volgende beurzen: - Hoofddorp NCV?- Vianen NCV?- Veldhoven NCV?- Sint-Niklaas VCV

Nog 6983 beschikbaar

Snackpakket voor het hele gezin + voedselbank

Iedereen moet kunnen genieten van eten, dus daarom doneren wij twee pakketten aan de Voedselbank. Natuurlijk behoor je ook tot de helden van VA Foods, inclusief vermelding* op de website en een uniek Heldenshirt. Ook ontvang je een groot snackpakket voor het hele gezin, want samen eten is belangrijk!

Nog 287 beschikbaar

Rondleiding + Snackpakket+ Heldenshirt

Je bent welkom in onze nieuwe productieruimte, want zonder jou waren we niet zo ver gekomen. Je krijgt als held een rondleiding met uitleg over de werkwijze. Daarnaast krijgt iedereen een groot snackpakket en een Heldenshirt** mee naar huis. Uiteraard krijg je ook een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’.

Nog 58 beschikbaar

Bittergarnituur voor de afsluiting van de week

Als bedrijf of gezin is het natuurlijk altijd gezellig om samen de week af te sluiten. VA Foods helpt hierin een handje mee door een bittergarnituur met diverse allergeenvrije snacks aan te bieden voor maximaal 15 personen. Ook krijg je een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’

Nog 72 beschikbaar

Bittergarnituur op locatie

Om de honger te stillen, komt VA Foods bij u op locatie snacks bakken voor maximaal 20 personen, zodat je met iedereen kunt vieren dat je onze held bent. En je krijgt Je krijgt een vermelding* op onze website onder de pagina ‘Helden’ zodat iedereen kan zien hoe geweldig je bent.

Nog 38 beschikbaar

Eeuwige Roem+ Heldenshirt +

Onze allergrootste held wordt beloond met eeuwige roem. Je naam komt helemaal bovenaan op de Heldenpagina* op onze website. Daarnaast pronkt jouw naam voor eeuwig in onze productieruimte, om je te bedanken voor je heldendaden en krijg je een persoonlijke rondleiding met uitleg over de werkwijze. Ten slotte krijg je een groot snackpakket en een Heldenshirt** mee naar huis om nog even na te genieten van je heldendaad.

Nog 19 beschikbaar